Homecoming Week Monday Rally Schedule

Period	Time	Length
0 Period	7:26 - 8:14	58 Min
PLC TIME	8:23 - 9:23	60 Min
1st Period	9:29 - 10:07	38 Min
2nd Period	10:13 - 10:51	38 Min
3rd Period	10:57 - 11:35	38 Min
Rally	11:41 - 12:38	57 Min
Lunch	12:38 - 1:18	40 Min
4th Period	1:24 - 2:02	38 Min
5th Period	2:08 - 2:46	38 Min
6th Period	2:52 - 3:30	38 Min

Friday Homecoming Carnival Schedule

Period	Time	Length
0 Period	7:26 - 8:24	58 Min
1st Period	8:30 - 9:23	53 Min
2nd Period	9:29 - 10:22	53 Min
3rd Period	10:28 - 11:21	53 Min
4th Period	11:27 - 12:20	53 Min
Homecoming Carnival (Gates Closed)	12:20 - 12:30 (Setup Release) 12:30 - 12:53 (Full School Release)	33 Min
Lunch (Gates Open)	12:53 - 1:33	40 Min
5th Period	1:39 - 2:32	53 Min
6th Period	2:38 - 3:31	53 Min